Despre noi

Imobilul din cadrul proiectului Lotus Residence, este situat pe str.Lotusului, nr.3, in cartierul Bartolomeu, in vecinatatea cartierului Avantgarden 4 Bartolomeu. Zona fiind intr-o continua dezvoltare Lotus Residence vine ca o pata de culoare, cu o arhitectura deosebita si unica gandita sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

Lotus Residence este un proiect rezidential tip boutique, compus din 15 apartamente si 3 spatii comerciale. Regimul de inaltime al imobilului de locuinte este P+2E+2M.

Am gandit proiectul in favoarea viitorilor proprietari, cu un numar redus de apartamente pentru a crea un confort sporit si o administrare ulterioara eficienta.

In cadrul proiectului se regasesc 11 apartamente cu 2 camere, 2 apartamente tip penthouse cu 3 camere si 2 apartamente tip penthouse cu 4 camere.
lotus residence
lotus residence
Toate apartamentele din cadrul proiectului Lotus Residence sunt spatioase si beneficiaza de terase cu suprafete generoase. Gandit initial ca un Aparthotel, in cadrul proiectului Lotus Residense veti gasi confortul unui hotel de 5* la tine acasa. Pentru a crea un confort sporit viitorilor proprietari imobilul a fost dotat cu lift, chiar daca acesta are doar 4 etaje.

Toate locurile de parcare din cadrul proiectului sunt supraterane si chiar daca imobilul este compus din 15 apartamente, ansamblul rezidential beneficiaza de un numar de 21 de locuri de parcare. La cerere si in functie de disponibilitate acestea pot fi achizitionate de catre viitorii proprietari. Proiectul se afla in momentul de fata (inceputul lunii Februarie) la stadiul de constructie la rosu, proiectul urmand sa fie finalizat la inceputul lunii Septembrie 2021.

Nu facem rabat de la calitate.

Folosim materiale de foarte buna calitate, puse in opera de personal calificat si cu experianta relevanta in domeniul constructiilor rezidentiale.
lotus residence

Solicita informatiicontact

0748 818 668
0748 956 668
lotusresidencebrasov@gmail.com
Str. Lotusului, nr. 3, jud./loc. Brasov

Sunt de acord si accept Politica de confidentialitate.

Lotus Residence
Lotus Residence
Lotus Residence

Contact